Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

JOY!!!



Get Creative!
December 20th 2011.......card sketch!!



Η Νατάσα στο Get Creative μας έδωσε ένα σκίτσο για μια γιορταστική  κάρτα!  Προσπάθησα να είμαι όσο γίνεται πιο πιστή  στο σκίτσο, ξεκινώντας από το χαρτί με τις καμπύλες γραμμές. Θέλησα να  το ζωγραφίσω στο χέρι με σχέδια και χρώματα που θα μου θύμιζαν λίγο βυζαντινή τέχνη! Μόνο λίγο...

Αρχικά υπήρξε η ανάγκη κατασκευής  μιας σφραγιδούλας-αστεράκι.  Στη συνέχεια, και αφού τύπωσα κόκκινα και πράσινα αστεράκια, δούλεψα με το άσπρο μαρκαδοράκι. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να αποφασίσω τι να φτιάξω έκανα διάφορα σχέδια. Τελικά κουράστηκα και άρχισα να κάνω πολλές γραμμούλες εντελώς "αυτόματα", "άσκεφτα". Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα. 




 Προσπαθώντας να ζωγραφίσω το χαρτί... Λίγο "πειραγμένο"  στο photoshop για να φανεί το σχέδιο... Φαίνεται και η σφραγιδούλα, εκεί πίσω, κολυμμένη πάνω σε ένα παλιό μελάνι του εκτυπωτή.

Σε όλες τις κυρίες, που έκαναν τον κόπο να μπουν στο blog μου,  εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Χαρούμενα, με πολύ και αληθινή Χαρά. Αυτή, της Νύχτας της Χριστουγεννιάτικης!


Πίσω από την κάρτα οι "δεύτεροι" κουραμπιέδες... αφού αυτή τη φορά είναι  της μαμάς(συνταγή δική μου, εκτέλεση της μαμάς).
 Πολύ καλοί!

5 σχόλια:

  1. Good morning, what a beautiful card ! So much work and thought went into this and it shows , love your stamp. And the beautiful colours you have used. Thank you for joining us at Get Creative and wishing you and your family a happy new year.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. WOW what a beautiful beautiful card!!
    I love your use of different techniques...thank you so much for supporting Get Creative
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πωπω! Εντυπωσιακή η κάρτα σου, και μοναδικές τεχνικές (η αδυναμία μου...)... Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative.

    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Πολύ όμορφη και εντυπωσιακή η καρτούλα σου! Ευχαριστούμε για τις τεχνικές και που έπαιξες μαζί μας και σου εύχομαι καλή επιτυχία και μια χρονιά με υγεία και δημιουργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. This card is just gorgious! Great work,thanks for joining us at get creative. Channa :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...