Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΠΑΤΡΑ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Εικόνες από την Πάτρα:
1η φωτογραφία(28/08/2013): οροφογραφία στη στοά της νεοκλασσικής οικίας Περιβολαρόπουλου στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος, αρχιτέκτων Ε. Τσίλλερ. Είναι τραβηγμένη  με φακό ευρυγώνιο (fisheye).
2η φωτογραφία(19/03/2013): μέγαρο Ηλιόπουλου στη συμβολή των οδών Ερμού και Μαιζώνος, αρχιτέκτων ο πατρινός Ι. Βασιλείου.
3η φωτογραφία(28/08/2013) : νεοκλασσικό στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου. Είναι  τραβηγμένη με φακό ευρυγώνιο.
4η  φωτογραφία,(30/10/2012): άποψη της Πάτρας. Είναι τραβηγμένη από την περιοχή των  Ζαρουχλεΐκων. Στο βάθος το βουνό Παλιοβούνα(Ρούμελη), όπου φαίνεται και ο δρόμος προς Μεσσολόγγι. Προς τ΄αριστερά, στο βάθος, φαίνεται και ο τρούλος του Αγίου Ανδρέα.
5η φωτογραφία(19/11/2012): το συντριβάνι στην άνω πλευρά της πλατείας Γεωργίου Α΄. Το συντριβάνι διακοσμούν 4 λιοντάρια και ένας βοσκός, ψηλά, που παίζει φλογέρα. Στην κάτω πλευρά της πλατείας, στο άλλο συντριβάνι κάθεται η βοσκοπούλα του.
6η φωτογραφία(27/01/2013): άποψη μέρους του λιμανιού της Πάτρας.

 Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες και ανήκουν στην Άννα Αγκορ... η οποία πολύ ευγενικά μου επέτρεψε να τις αναρτήσω εδώ, στο blog μου.  Την ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτό, αλλά κυρίως γιατί νοιώθω ότι αγάπησε την πόλη που τη φιλοξένησε, την όμορφη πόλη μου...
Παρεμπιπτόντως, γνωρίζετε ότι η Πάτρα έχει ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο;
Αξίζει να κλικάρετε πάνω στις εικόνες για να τις δείτε μεγαλύτερες!

 
Καληνύχτα σας και καλή εβδομάδα!



 

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΕΒΑΣΕΣ , ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΣ ΜΑΣ.ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΝΙΑ.ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες οι φωτογραφίες Δέσποινα και σε ευχαριστούμε που τις παρουσίασες!!! Η Πάτρα έχει ομορφιές και υπέροχα κτήρια, και βέβαια φανταστικό ηλιοβασίλεμα... είχα την ευκαιρία να απολαύσω υπέροχα ηλιοβασιλέματα από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου μου όταν κατέβηκα για την έκθεση των κουμπαράδων!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικές φωτογραφίες από πανέμορφη πόλη! Qué bonito tu blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντυπωσιάστηκα από τις όμορφες φωτογραφίες της πόλης σου Δέσποινα , είναι όντως μια πόλη που αγαπώ παρά το γεγονός ότι έχω κάπου 7 χρόνια να έρθω .
    Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική δουλειά !Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην φωτογράφο αλλά και σε εσάς που τις προβάλλεται στο blog σας.ΜΠΡΑΒΟ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο πολύ καλή δουλειά !!!Η Πάτρα είναι μια πολύ όμορφη πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...