Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δουλεύοντας κουμπαράδες!






Καλημέρα σας!

Αυτές τις μέρες φτιάχνω κουμπαράδες, και ένα από τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι η balsa. Η αλήθεια είναι ότι το αγαπώ αυτό το υλικό, ίσως γιατί το χρησιμοποιώ από παλιά.  Αυτό το σπιτάκι είναι μία γρήγορη κατασκευή με balsa, που φτιάχτηκε, πριν αρκετά χρόνια, παίζοντας με τα παιδιά μου.
Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε κάλλιστα να μετατραπεί σε κουμπαράς, με μια σχισμή στη στέγη... και μία πορτούλα να ανοιγοκλείνει...





Όμως, θέλω να δείτε και έναν από τους κουμπαράδες που προσπαθώ, και είναι κι αυτός από balsa. Δεν τον έχω τελειώσει αλλά ήθελα να σας τον δείξω... Είναι μία γατούλα-κουμπαράς! 
Το στρογγυλό κουτάκι είναι αγορασμένο, ενώ το κεφαλάκι, τα πόδια και την ουρά τα έχω φτιάξει. Η ιδέα "συνελήφθη" όταν είδα τα κουτάκια από balsa, πριν από λίγο καιρό, στο ράφι του καταστήματος που πάω για προμήθειες...  



Πώς σας φαίνεται;  Όπως βλέπετε, δεν έχει γίνει ακόμα η σχισμή για τα κέρματα, τα ματάκια, το βάψιμο, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι θα τον βάψω.
Τέλος πάντων, συνεχίζω τους κουμπαράδες μου, και όταν τους τελειώσω θα σας τους δείξω και, φυσικά, θα τους στείλω στη Φωτεινή... 

**********

Και ένα γαρυφαλλάκι  από τον κήπο μου... για σας!




Χαίρετε!!!






5 σχόλια:

  1. ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!!
    ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
    Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ!!!!
    ΠΕΡΙΜΑΝΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΚΑΙ ΒΑΜΕΝΗ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το γατί είναι "ο" ? Νομίζω ότι επιβάλλεται, μόλις τελειώσεις το βάψιμο, να μου το στείλεις για εξέταση. Θα σου το επιστρέψω εγκαίρως...Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία ιδέα για κουμπαράδες , το γατάκι τελειωμένο θα είναι κουκλί , αλλά και το σπιτάκι ωραίο!!!
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ ωραίος ο κουμπαράς που ετοιμάζετε νομίζω το βαψιματάκι του το χρειάζεται για να γίνει πιο ζωντανό και να διαχωριστούν καλύτερα τα μέλη του σώματος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειοι κουμπαράδες!!!!!καλή συνέχεια!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...