Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Πασχαλινή κατασκευή/Λαμπάδα χειροποίητη
 Καλησπέρα σας!

Το Σαββατοκύριακο, αυτό που μας πέρασε, προσπάθησα να φτιάξω λαμπάδες.  Λέω ότι προσπάθησα γιατί τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο νόμιζα.  Συνήθως, κατέληγα με μία λαμπάδα "φορτωμένη".  Τέλος πάντων, από τις συνθέσεις που "προέκυψαν" νομίζω ότι αυτή μου αρέσει περισσότερο! 


Καθαρή και απλή σύνθεση. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ραδινότητα της ίδιας της λαμπάδας, αλλά και να την αναδείξω. Γι΄ αυτό, παραδείγματος χάρη, απέφυγα να βάλω στοιχεία  που να προεξέχουν έντονα προς τα πλάγια.  Το κόκκινο με παίδεψε μέχρι να το πετύχω, αλλά τελικά έβγαλα την απόχρωση που ήθελα, και είναι η ίδια με τα λουλουδάκια που έφτιαξα.  Ναι, ναι, είμαι χαρούμενη που μπόρεσα να φτιάξω μια λαμπάδα της προκοπής!!!

Ελπίζω η επόμενη κατασκευή, που είναι κουμπαράς, να με παιδέψει λιγότερο...Και πριν σας καληνυχτίσω να σας δείξω και μια εικόνα από τον κήπο μου! 
Καληνύχτα σας!

3 σχόλια:

 1. Πανέμορφη είναι η λαμπάδα σου. Πολύ μου άρεσε το κόκκινο χρώμα, ο σπάγγος και τα λουλουδάκια!!
  Μία ένσταση όμως έχω και θα σου την πώ (όπως λέω πάντα την γνώμη μου): οι λαμπάδες της Ανάστασης πρέπει να είναι πάντα λευκές και χαρούμενες (ή χρωματιστές για τα παιδιά)!
  Τις καφε-κίτρινες τις κρατάμε μόνο στον Επιτάφιο -και όχι στολισμένες! Δεν είναι θέμα γούστου, αλλά παράδοσης!
  Φιλάκια !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ξέρω αν δυσκολεύτηκες, πάντως η λαμπάδα που βλέπω εγώ είναι πανέμορφη! Λιτή και πολύ κομψή! Μπράβο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πάρα πολύ ωραίος ο συνδυασμός χρωμάτων!!!απλή και όμορφη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...