Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Friendship Time!


Get Creative-Πρόκληση 1η- Elina

Χαίρετε!

H Εlina μας είπε να φτιάξουμε μία κάρτα με πολλά επίπεδα. Όσες προσπάθειες πήγα να κάνω για  μια πιο "ελεύθερη" σύνθεση(όταν έχεις την αίσθηση ότι η σύνθεση συνεχίζεται και έξω από τα όρια της κάρτας ή ότι τα επίπεδα είναι  "πεσμένα" τυχαία το ένα πάνω στο άλλο, πολλοί άξονες...),  δεν τα κατάφερα. Φαίνεται  ότι νοιώθω πιο "ασφαλής" σε πιο "χαλιναγωγημένες" συνθέσεις... Πάντως θαυμάζω τις κυρίες που τα καταφέρνουν!
Η κάρτα μου έχει τέσσερα βασικά επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο, όπου και το καρώ χαρτί, έχω χρησιμοποιήσει  διαφάνεια, πάνω στην οποία έγραψα, με ελεύθερο χέρι, τον τίτλο. Τον τίτλο τον εμπνεύστηκα από το σκίτσο στο χαρτάκι. Πόσες φορές χαιρόμαστε από μία αναπάντεχη έκφραση φιλίας, φροντίδας ή ανοχής; Το χαρτάκι είναι  ένα από τα πολλά χαρτάκια που φυλάω σε φακελάκια  γιατί μου αρέσουν! Αυτό είναι από ένα παλιό τεύχος του περιοδικού "η Ζωή του Παιδιού". Ακόμα και τα γράμματα, που φαίνονται πίσω από τη σελίδα, είναι κάτι που νομίζω ότι μου αρέσει.
Αυτή λοιπόν είναι η συμμετοχή μου. Κάλιο αργά παρά ποτέ! Ελπίζω να προλάβω και τις υπόλοιπες προκλήσεις, γιατί για άλλη κάρτα ξεκινώ και αλλού καταλήγω!





Όταν φωτογραφίζεις με άλλο φόντο ή και φως, ακόμα και βιαστικά, βλέπεις κάτι διαφορετικό...


Καλό απόγευμα!

9 σχόλια:

  1. I think your card is fabulous and I too have trouble with layers, i love to use them but i always end up having them in an orderly fashion a bit like your own. Maybe thats why i like yours so much. The freehand is perfect and I love the letters showing through. Thank you for your continued support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι πολυ γλυκια..το ιδιο κανω κι΄εγω με τα χαρτακια..καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι πολυ ομορφη και γλυκια η καρτουλα σου!!
    ευχαριστουμε για την συμμετοχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Great work! thanks for playing along with get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεσποινα η κάρτα σου είναι πολύ όμορφη, γλυκιά και τρυφερή και αν μου τη χάριζαν θα έμενα με ενα χαμόγελο και μια αίσθηση ζεστασιάς παρολο που είναι βροχερό το θεμα! Καλή επιτυχία!!! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέσποινα είναι τόσο γλυκιά η καρτούλα σου! Και τόσο ξεκούραστη για τα μάτια!!! Φαινομενικά απλή (σε σχέση με άλλες), αλλά τόσο ήρεμη τελικά!!! Μη σε ανυσηχεί καθόλου η διαφορετικότητά της από άλλες του είδους... Άλλωστε έτσι γίνεται και η διαφορά! Σ'ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφοοοο!!! Τι υπέροχος που είναι ο κύριος Ελεφαντούλης ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω, είναι η αγαπημένη μου κάρτα από όλες που έχετε φτιάξει.. ποτέ δεν βαριέμαι να την χαζεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...