Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Μινιατούρα καναπές / Miniature sofa




Χαίρετε!

















Αυτό είναι το δώρο μου για την Ελευθερία!  Ένα πολύ-πολύ καλό κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη!!!  Μία μινιατούρα καναπές-κοσμηματοθήκη. Έχει κατασκευασθεί από ξύλο balsa, χαρτόνι μακέτας (foam board) και ύφασμα.

***
WINNERS
Όσο για την προηγούμενη ανάρτηση... ναι, είναι από το ρολό του χαρτιού υγείας! Οπότε, η αγαπητή Ποδηλάτισσα, αλλά και η Pepi (γιατί το έγραψε πρώτο), θα λάβουν το δωράκι τους! Θα 'θελα να μου στείλουν διευθύνσεις στο e-mail μου (στο προφίλ θα το βρείτε), για να μπορέσω να τα στείλω!!!



Εύχομαι μία καλή εβδομάδα!!!



4 σχόλια:

  1. Δεσποινάκι μου τι υπέροχος καναπές είναι αυτός!!!!! Χαίρομαι ιδιαίτερα που κέρδισα δωράκι από εσένα!!!! Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και σου εύχομαι να έχεις έναν όμορφο και δημιουργικό μήνα!!! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφο καναπεδάκι είναι αυτό!!!! Χαίρομαι κι εγω που στάθηκα τυχερή και θα εχω κάτι από σένα!! Ευχαριστώ πολύ , Δέσποινα !! Καλό και δημιουργικό μήνα να'χεις!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. You definitely have blessed hands, this is beautiful! and so ingenious, I wouldn't have guessed at the box in the seat. Thank you, as always, for sharing with us.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή κατασκευή!!Εύχρηστη και κομψή..!Συγχαρητήρια για την ομόρφη ιδέα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...