Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ανακύκλωση: Θήκη γυαλιών από ρολό χαρτιού κουζίνας!




Χαίρετε!

Ακόμα μία κατασκευή,
αλλά και κάτι για σας!


  Μία θήκη γυαλιών. Στο πνεύμα της ανακύκλωσης, έχω χρησιμοποιήσει ένα ρολό από χαρτί κουζίνας και μία παλιά μπλούζα που είχε η θεία στα  μπαλώματά της. 
Ίδια υλικά, ίδια τεχνική με τα πορτοφολάκια-θήκες παλαιότερης ανάρτησής μου(9/6/2013), όπου σας είχα υποσχεθεί ότι θα σας δείξω πως μπορείτε να τα φτιάξετε κι εσείς.



  

 

Θα μπορέσετε λοιπόν να τα δείτε όλα αυτά στο video κατασκευής αυτής της θήκης γυαλιών. Το video μοντάρεται, και αύριο-μεθαύριο θα είναι έτοιμο να το αναρτήσω. Η ανάρτηση, η σημερινή,  είναι γιατί βιάζομαι λίγο, σαν παιδάκι, να σας δείξω τι έφτιαξα.  Ελπίζω να σας αρέσει και να σας εμπνεύσει για κάτι  πιο όμορφο.



************

Και τώρα, ας παίξουμε!
  • Η φωτογραφία: τραβηγμένη, πριν μερικά χρόνια, σε μία πολύ όμορφη πόλη της Ευρώπης. Το κτήριο της εικόνας είναι πολύ γνωστό. 
  • Η ερώτηση: ποιό είναι αυτό το κτήριο και σε ποιά πόλη;
  • Το έπαθλο: μία θήκη γυαλιών που θα φτιάξω μόνο για τη νικήτρια. Όποιες κυρίες και δεσποινίδες απαντήσουν σωστά, αφήνοντας την απάντησή τους στο χώρο των σχολίων, θα μπουν στην κλήρωση.
  • Παίζουμε μέχρι: το τέλος του μήνα Ιουλίου. Καλά δεν είναι; 
 ************
Καλό απόγευμα, 
πάντα Χαίρετε!






10 σχόλια:

  1. Περιμένω ανυπόμονα το βιντεο γι αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ τσαντάκι, μέχρι τότε θα σεργιανάω τον καημό μου στο Παλάτι των Δόγηδων στα κανάλια της Βενετίας...
    πάει;;; Με παίζεις;
    Φιλάκια πολλά(μ άναψες νέους καημούς καλοκαιριάτικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι η πλατία του αγίου ΜΆΡΚΟΥ ΣΤΗ βΕΝΕΤΊΑ ΚΑΙΤΟ ΚΤΉΡΙΟ ΕΊΝΑΙ“Procuratia” ΉΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΙΛΑΊΟΥ.Επίσησ παλιά το κτήριο αυτό χρησιμοποιούνταν στσ παλια χρόνια από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία! Ένας καλοκαιρινός διαγωνισμός! Γιούπιιι! Είναι το παλάτι των Δόγηδων στη Βενετία και η φωτογραφία απεικονίζει την εσωτερική αυλή του παλατιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!
    ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ!!
    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φωτιές ανάβεις , με το παλάτι των Δόγηδων στη Βενετία . Θέλω να ξαναπάω και πολύ θα ήθελα το ομολογώ να κερδίσω μια τόσο όμορφη χειροποίητη θήκη
    Καλό , ταξιδιάρικο βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βενετία μού μυρίζει ο διαγωνισμός... Αχ... Αν είναι το παλάτι των Δόγηδων όπως νομίζω, δεν θα με χάλαγε να έκανα ένα ταξιδάκι αστραπή ως εκεί...
    Για τη θήκη τι να πω; Είσαι μεγάλο ταλέντο!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφη η θήκη για τα γυαλιά! Δυστυχώς δεν θα είμαι η τυχερή που θα την αποκτήσει. Η φωτογραφία κάτι μου θυμίζει μάλλον από Ιταλία, αλλά δεν μπορώ να πω με ακρίβεια.
    Αγγελική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ααααααααααααααχ.......τελειο για δωρο .........αντε παλι να δουμε ποτε θα μπει στο προγραμμα κι αυτο να γινει ποτε θα μας δειξεις αναλητικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ!!!!! Παίζεις με τον καημό μας. Ποια δεν θέλει να βρεθεί στη Βενετία, στο παλάτι των Δόγηδων; Και ποια δεν θα ήθελε μια τέτοια θήκη για τα γυαλιά της; Έλα από το blog μας να παραλάβεις βραβείο για τα ωραία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κα Δέσποινα γειά σας. Τι σχόλια να κάνω..Άλλη μια υπέροχη κατασκευή! Να είστε καλά και να συνεχίστε να φτιάχνετε αυτά τα όμορφα πράγματα που ξεκουράζουν τα μάτια μας και το νου μας.
    Όσο για μένα μετράω τις μέρες σαν φαντάρος για την κανονική μου άδεια. Μία(1) και σήμερα! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.. Ραντεβού το Σεπτέμβρη.
    ΑΝΤΑ
    (από Γραμματεία πρώην ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ , νυν ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ και αείίίίίίί ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΤΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...