Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Καλοκαιρινές κατασκευές από τη Δανάη!
 


Γεια σας!

Η Δανάη, που φέτος τελείωσε το Δημοτικό, θα  σας προτείνει μερικές κατασκευές για το καλοκαίρι!  Περισσότερο, βέβαια, αυτές οι κατασκευές,  είναι για κοριτσάκια, αλλά αν θέλουν και μεγαλύτερα κορίτσια μπορούν να δοκιμάσουν...

Και η πρώτη της πρόταση είναι κατασκευές με polymer clay!

 

Φτιάξτε βραχιολάκια, σκουλαρίκια, περιδέραια και ό,τι άλλο θέλετε με πολλά και χαρούμενα χρώματα.  Χρώματα καλοκαιρινά! Δωρίστε τα στη μαμά, στη φίλη σας, στη θεία σας...  Τέλος πάντων, όπου αγαπάτε!

Τεχνικές υπάρχουν πολλές, αλλά ίσως η πιο εύκολη είναι αυτή που πιέζεις μία σφραγίδα πάνω σε ένα κομμάτι πηλού.  Μπορεί η σφραγίδα να είναι ένα λουλουδάκι ή μία πεταλούδα!  Και αφού ψηθεί μπορείς να προσθέσεις κάτι που θα το κάνει πιο λαμπερό, πιο χρωματιστό!  Πολλά πράγματα σίγουρα θα μάθετε εάν επισκεφθείτε το υπέροχο blog της  Christel Jensen και δείτε τα video της ( http://www.littletreasure.no/ )

 

Ένα βατραχάκι για το λαιμό, αλλά, αν φτιάξεις κι άλλο ένα, 
μπορείς να έχεις ένα ξεχωριστό ζευγάρι σκουλαρίκια!
 
Η Δανάη, επειδή έχει πάρα πολλά, τα βάζει σε κουτάκια και τα ξεχωρίζει.  Βάζει όλα μαζί τα ζωάκια, όλα μαζί τα φαγητά και τα γλυκά, όλα μαζί τα τερατάκια της...  Βλέπετε ένα από τα "ιερά" κουτάκια της!

Εδώ, ξεχάσαμε να βάλουμε το κρικάκι πριν το ψήσουμε. Μπορεί να γίνει και  κοκκαλάκι!

 

Το κλαράκι που διακοσμεί την ανάρτηση, αυτό που φαίνεται και ακριβώς από κάτω, είναι ζωγραφισμένο από τη Δανάη, και είναι από την επόμενη κατασκευή που θα σας προτείνει σε λίγες μέρες.

À bientôt!


2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΑΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΙΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!
    ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμένα μου αρέσουν πολύ. Ιδίως το βατραχάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...